CALORIFER ELECTRIC ADAX VP 1215 KET

Poate ați auzit deja vorbindu-se despre convectoare electrice sau poatre chiar aveți cunoștințe ori rude care au apelat la o astfel de soluție de încălzire electrică. Dar, v-ați întrebat vreodată cum lucrează un convector electric și de ce este o alternativă economică? Haideți să descoperim răspunsul la toate acestea, aruncând o privier asupra unui calorifer electric ADAX VP 1215 KET.

În ceea ce privește răsounsul la prima întrebare, acesta poate fi rezumat prin principiul convecției. Orice calorifer electric ADAX VP 1215 KET încălzște aerul din cameră pe baza de convectie. Acest convector electric lucreaza cel mai eficient dacă este montat sub fereastră, la o distanță de 5-10 cm față de podea. Astfel, se formează o „perdea de căldura” între fereastra rece si aerul incălzit din camera. Astfel este asigurată o temperatură uniformă în incăpere, la temperatura setată in prealabil la termostat

Pe lângă aspectul elegant și funcționarea silențioasă ce se datorează lipsei elemenntelor în mișcare, un calorifer electric ADAX VP 1215 KET este și deosebit de eficient. . Convectorul ADAX VP 1215 KET are un randament de aproape 100%. Elementul său special de încălzire ce înlocuiește filamentul clasic se încălzește la numai circa 120 °C, atrăgând după sine cheltuirli energetice reduse.

În plus termostatul electronic de precizie, înseamnă că odată atinsă temperatura setată consumul orar kWh, va fi in general, redus la o treime din capacitatea de încălzire, rezultând în noi economii. Pentru aceasta puterea de încălzire a caloriferului trebuie să corespundă dimensiunilor camerei. Funcționarea eficientă și economicoasă este ajutată și de funcția pentru fereastra deschisă, întrucât caloriferul nu va risipi astfel energie pentru încălzirea unei camere în care intră constant aer rece.

Un calorifer electric ADAX VP 1215 KET este mijlocul ideal de încălzire, fiind eficient și sigur, fiind protrejat împotriva supraîncălzirii,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *