Grup electrogen, generator de curent pentru diferite nevoi

Suntem constienti de faptul ca prioritatile sunt diferite in ceea ce priveste exploatabilitatea unui grup electrogen, si din acest motiv noi punem la dispozitia clientilor nostri un numar mare de generatoare de curent, de diferite feluri.

Indiferent de faptul ca este nevoie de un grup electrogen ca si sursa primara de furnizare de curent electric, sau doar de un generator de curent mai mic, pentru sustinerea continuitatii de furnizare in cazul defectiunilor tehnice, noi va invitam sa consultati oferta bogata, si sa faceti alegerile cele mai potrivite situatiei specifice.

Pentru un necesar de energie electrica de putere mica, noi va recomandam generatoarele de curent cu motorizare pe benzina, care de obicei sunt de dimensiuni reduse, au o mobilitate mai mare si pornirea se face manual, exact din cauza ca sa nu fie ingreunat grupul electrogen. Cu toate astea, ele sunt disponibile intr-o varietate mare, in functie de dimensiuni, putere si dotari extra.

Pentru un necesar semnificativ, sau chiar mare de energie electrica, chiar si curent trifazic, recomandam grup electrogen care are ca si sursa motor diesel. Aceste generatoare de curent deja au o greutate mai mare, si din acest motiv recomandam consultarea parametrilor cu atentie.  Un grup electrogen cu sursa de motor diesel poate avea un design potrivit pentru exploatare interioara sau exterioara. Generatoarele de curent de acest gen se diferentiaza intre ele prin silentiozitate, consum, fiabilitate versus performanta, dotari extra pentru protectie, si alte dotari care pot fi importante pentru anumite nevoi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *