Lubrifianti, Igiena intima

Câteodată condimentarea vieții sexuale constă numai într-un mic secret: folosirea unor lubrifianți și bineînțeles igenia intimă.Pentru un act sexual cât mai plăcut este foarte recomandat folosirea acestuia. Multe femei se confruntă cu uscăciune vaginală, așa că prin folosirea unui lubrifianți și esențiale se pot elimina durerile care se produc în timpul actului sexual. Aceste pot fi folosite mai ales în timpul preludiului, așa crescând excitarea, atât pentru femei atât cât și pentru bărbați.Dacă cauți o senzație, și o experiență plăcută din punct de vedere sexual în categoria drogerie/esențiale avem pentru tine mai multe tipuri de lubrifianți.


În categoria de drogerie/lubrifianți avem mai multe tipuri de produse: lubrifianți pe bază de apă, de silicon, chiar și de lubrifiant cu efect de încălzire. Avantajul lubrifianților pe bază de apă este că acesta pot fi folosite și cu prezervativ, cât și cu jucării sexuale. Iar avantajele a lubrifianților pe bază de silicon este că sunt foarte alunecoase, și sunt foarte rezistente chiar și la apă, iar se pot folosii pentru sex anal.Tot în magazinul nostru se pot găsii și lubrifianți speciale pentru sex anal. Ce trebuie să știm și despre avantajele ale lubrifianților cu efect de încălzire că oferă senzație plăcută și calmează pielea.

Pentru sex oral se pot găsii lubrifianți de diferite arome. Totodată avem parfumuri de corp pentru femei și bărbați,iar pentru a avea un sex mai de lungă durată avem esențiale pentru întârziere ejaculare, produse pentru mărirea penisului, și nu și în ultimul rând produse pentru igenie intimă și îngrijire corporală. Pentru a afla care lubrifiant sau esențial este perfect pentru tine trebuie numai să accesezi categoria drogerie/esențiale cu încredere, pentru că noi avem produse de calitate înaltă care nu provoacă diferite iritații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *