Diferența dintre un concediu reușit și unul nereușit

„Care este primul cuvânt care vă vine în minte atunci când vă gândiți la un concediu în străinătate? Suntem cu toții diferiți în anumite privințe, astfel viziunile noastre asupra unui concediu ideal diferă. Poate ne dorim pur și simplu să ne relaxăm și să luăm o pauză de la tot ce asociem cu viața noastră de zi cu zi. S-ar putea, în aceeași măsură, ca un concediu reușit să însemne timp petrecut cu cei dragi, cu care prea rar mai apucăm să schimbăm o vorbă în timpul anului. În anumite momente avem, poate, nevoie de un o vacanță în străinătate să însemne timp de calitate petrecut cu familia extinsă și cu prieteni apropiați. Însă indiferent de aceste particularități, ne putem pune de acord asupra unor aspecte care ne pot face concediul peste hotare nereușit. Aici intervine rolul jucat de o asigurare de călătorie!

Accidentări ce ne pot crea neplăceri se pot întâmpla chiar dacă alegem plimbările scurte în loc de drumețiile lungi, sau chiar dacă doar ne relaxăm la hotel întreg sejurul. Ajunge o clipă în care gândul să ne zboare și putem aluneca pe scări, ne putem luxa glezna în timpul unei plimbări, sau pur și simplu să ne împiedicăm în cameră într-o situație neprevăzută. Desigur toate acestea pot părea puțin probabile, dar ajunge un context nefavorabil pentru a ne crea neplăceri atât din punct de vedere fizic cât și financiar. Însă un asemenea scenariu nu mai reprezintă o grijă, dacă ați încheiat o asigurare de călătorie AXA. Când vine vorba de o asigurare de călătorie AXA, oricare dintre cele trei pachete de bază include acoperirea cheltuielilor medicale de cel puțin 30.000 de euro și transportul medical către țară. Totuși, pentru o vacanță cu adevărat lipsită de griji vă recomandăm pachetul cu un prag de pâna la 100.000 euro costuri medicale, deoarece acesta acoperă o gamă mai largă de servicii.

Dacă doriți să puneți în balanță mai bine ce vă poate oferi o asigurare de călătorie AXA, vizitați saitul nostru sau apelați la echipa noastră!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *