Programul unui microbist

„Dacă sunteți un microbist înrăit, atunci când auziți sontagma „program TV” cu siguranță vă zboară gândul la Liga Campionilor. Dar ce înseamnă mai exact Liga Campionilor pentru un consumator avid de fotbal? În cele ce urmează vom încerca un răspuns la această întrebare chiar din perspectiva unui înrăit al fenomenului fotbalistic.

Dacă vă numărați printre cei cărora atunci când consultă un program TV ochii le fug instinctiv la rubrica sport sau mai bine zis fotbal, cu siguranță știți că Liga Campionilor nu întâmplător este cunoscută ca „liga stelelor”. În Liga Campionilor este definită și redefinită performanța la cel mai înalt nivel în jocul cu balonul la firul ierbii.
La drept vorbind de ce ne captivează în așa măsură această competiție? Cum se explică fenomenul descris mai sus: Scanând cu privirea acel program TV, fie el o revistă ori o pagină web, privirea vi se îndreaptă către coloana inscrupționată cu aceste două cuvinte-simbol ale triumfului și gloriei în lumea fotbalului: Liga Campionilor.


Dacă e vorba de fotbal atunci cu toții știm că Anglia, Spania, Germania și Italia sunt patrii ale fotbalului modern, cele patru campionate de frunte ale continentului. Nivelul competițiilor domestice, știm bine, poate însă varia de la meci la meci,inclusiv în funcție de următorul aspect: Vorbim de un meci din ligă sau de unul din cupă? Ei bine, în Liga campionilor pentru că mizele, capitalul de imagine și câștigul sunt atât de însemnate nivelul competiției se menține la același nivel. Este pus în joc prestigiul blazonului fiecărui club în parte

În cele din urmă, Liga Campionilor este un mod de a sărbători sportul, și în lungul și latul Europei. Competiția reunește fani din toate colțurile continentului și creează un sentiment de camaraderie și pasiune în rândul suporterilor, cu stadioane ce vuiesc de bucuria fotbalului și gazonul animat de jocul spectaculos.
De aceea, dacă sunteți microbist un program TV vă va atrage mereu la secțiunea cu meciurile din Liga Campionilor, o metodă de a vă relaxa și a savura sportul pe care îl îndrăgiți.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *